مقایسه دی ان ان با وردپرس

مقایسه دی ان ان با وردپرس

انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای وب‌سایت شما یک تصمیم حیاتی است که می‌تواند تأثیر زیادی بر رونق و موفقیت آنلاین شما داشته باشد. وردپرس و دی ان ان (DNN) دو گزینه محبوب هستند که هرکدام ویژگی‌ها، قابلیت‌ها و مزایا و معایب خود را دارند. در این مقاله، به مقایسه جامع این دو سیستم می‌پردازیم تا به شما کمک کنیم تا انتخابی مطمئن و اطلاع‌رسانه داشته باشید.

مقایسه پنل مدیریت وردپرس با  دی ان ان

  1. وردپرس (WordPress): وردپرس پنل پیچیده ای دارد که کاربر مبتدی با تعدد منوهای مربوطه دچار سردگمی می شود و متاسفانه پنل مدیریت نیز با توجه به قالب سایت متغییر است و در زمانی که ادمین یک قالب را مسلط می شد با قالب بعدی دچار مشکل می شود. 
  2. دی ان ان (DNN): رابط کاربری دی ان ان بسیار ساده است و در تمام ورژن ها ساختار یکسانی دارد و پنل مدیریت جدا از قالب سایت است.

مقایسه dnn با wordpress

امکان تعیین سطوح دسترسی برای کاربران

ماهیت مایکروسافتی بودن دی ان ان باعث شده است که امنیت و سطوح دسترسی و مجوزها به شکل ایده آلی در آن اجرا شده باشد. اعطای دسترسی در دی ان ان به صورت نقطه ای (Granular) است. در دی ان ان ترکیب نقش های امنیتی با کاربران باعث می شود که بتوانیم به کاربر یا گروه خاصی از کاربران در سطح کل وب سایت، یک صفحه از وب سایت و یا بخش کوچکی از یک صفحه که به آن ماژول می گوییم دسترسی بدهیم. علاوه بر تعیین سطح دسترسی محتوا، در دی ان ان این امکان وجود دارد که در سطح پوشه و فایل هم سطوح دسترسی را مشخص کنیم. این قابلیت سازمان های بزرگ با واحدهای سازمانی مختلف را توانمند می سازد که هر واحد به بخش خاصی از سایت دسترسی دیدن یا ویرایش کردن داشته باشد.

خدمات شرکت طراحی سایت cms-iran

مقایسه انعطاف‌پذیریی DNN با WordPress

  1. وردپرس: وردپرس با بیش از ۵۰ هزار افزونه و ۵ هزار پوسته، انعطاف‌پذیری بسیار بالایی برای ساخت سایت‌ ها ارائه می‌دهد. از وبلاگ‌ها و فروشگاه‌های آنلاین گرفته تا سایت‌های شرکتی و آموزشی، وردپرس می‌تواند نیازهای گوناگون کاربران را برآورده کند.
  2. دی ان ان: این CMS نیز انعطاف‌پذیری خوبی دارد، اما از نظر تنوع و تعداد افزونه‌ها و پوسته‌ها به وردپرس نمی‌رسد.

امنیت دی ان ان یا وردپرس

  1. وردپرس: به دلیل محبوبیت بالا، وردپرس هدف حملات هکری بیشتری است. با این حال، استفاده از افزونه‌های امنیتی و به‌روزرسانی‌های منظم می‌توانند امنیت را تقویت کنند.
  2. دی ان ان: این CMS از کدهای .NET استفاده می‌کند که امنیت بیشتری را فراهم می‌کند. البته بهتر است بگوییم در بحث امنیتی نمیتوان وردپرس را با توجه به نقاط ضعفی که دارد با دی ان ان مقایسه کرد.

ویژگی چندسایتی در دی ان ان و وردپرس:

یکی از خاص ترین ویژگی های دی ان ان که کمتر پلت فرم کدبازی در دنیا دارد، قابلیت ساخت بی نهایت زیرسایت (زیرپورتال) بر روی یک هسته است. یعنی شما می توانید با یک هاست و یک دی ان ان به تعداد نا محدود سایت ایجاد کنید که علیرغم اینکه این سایت ها از یکسری منابع مشترک استفاده می کنند، اما در عین حال آدرس دامنه، سطوح دسترسی، ظاهر و کاربرها و مدیر هر سایت مستقل هستند. این قابلیت باعث صرفه جویی بالایی در زمینه تهیه هاست و ماژول های پلت فرم شده و امکان مدیریت متمرکز سایت ها توسط مدیر ارشد سایت نگهداری و به روزرسانی سایت را آسانتر می کند. این ویژگی اختصاصا در دی ان ان وجود دارد و کاربران وردپرس از این ویژگی محروم هستند. در صورتی که قصد طراحی سایت فروشگاهی را دارید می توانید از هر دو cms دی ان ان و وردپرس طبق نیاز خود استفاده کنید.

مقیاس‌پذیری

  1. وردپرس: وردپرس برای وب‌سایت‌های کوچک و متوسط مناسب است، اما برای وب‌سایت‌های بزرگ ممکن است بهینه نباشد.
  2. دی ان ان: این CMS به‌طور خاص برای وب‌سایت‌های بزرگ و سازمانی طراحی شده و می‌تواند با ترافیک بالا به طور کارآمد مدیریت شود.

مقایسه قیمت 

  1. وردپرس: یک CMS متن‌باز و رایگان است و بسیاری از افزونه‌ها و پوسته‌های رایگان وجود دارند.
  2. دی ان ان: این CMS نیز یک سیستم متن‌باز است، اما نسخه‌های تجاری نیز ارائه می‌شوند. و برای طراحی سایت مورد استفاده قرار می گیرد.

نتیجه‌ گیری پیرامون مقایسه DNN و WordPress

انتخاب بین وردپرس و دی ان ان باید بر اساس نیازها، تخصص و اهداف شما انجام شود. اگر به دنبال یک CMS ارزان، انعطاف‌پذیر و قابل دسترسی هستید، وردپرس بهترین گزینه خواهد بود. اما اگر برای یک وب‌سایت بزرگ و توسعه پذیر قصد برنامه ریزی دارید قطعا DNN انتخاب بهتری خواهد بود.